Home  /  Portfolio  /  Alius Coaching & Training

Vorig item

Alius Coaching & Training

Volgend item
WebsiteOnline communicatie
aliuscoaching.nl


Alius Coaching & Training is gespecialiseerd in coaching & training voor persoonlijke- en teamontwikkeling. De website is creatief vormgegeven en heeft een niet alledaagse indeling. Op de website vind je informatie over alle coachingsactiviteiten en trainingen. 

MailChimp Marketing Automation

Ook vind je op de website verschillende readers en whitepapers aangeboden die je kunt downloaden na het achterlaten van je naam en e-mailadres. Deze gegevens worden verzameld in MailChimp en door middel van Marketing Automation worden in de loop van de tijd een serie aan e-mails verstuurd naar de ontvanger van het whitepaper.

MailChimp is vooral bekend van zijn diensten voor e-mail nieuwsbrieven. Met de applicatie kunnen gebruikers online nieuwsbrieven opmaken, inschrijvingen en segmenten beheren. Daarnaast biedt het ook uitgebreide mogelijkheden voor het automatiseren van je e-mail workflow.

Wil je ook gebruik maken van de Marketing Automation mogelijkheden van MailChimp? Neem dan eens contact met ons op om dit vrijblijvend te bespreken.

Ben jij ook op zoek naar een MailChimp specialist?

Wij zijn je graag van dienst bij het inrichten en onderhouden van jouw MailChimp. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.

 
Button