Home  /  Portfolio  /  Nijboer Uitvaartzorg

Vorig item

Nijboer Uitvaartzorg

Volgend item
Website
nijboeruitvaartzorg.nl


De kern van wat Nijboer Uitvaartzorg doet, kan worden omschreven als "meedenken en verzorgen". Dit straalt de nieuwe website van Nijboer Uitvaartzorg dan ook uit. Je vindt op de website informatie over de activiteiten en kunt kennismaken met het team van Nijboer Uitvaartzorg.

Website

De nieuwe website is te benaderen via elk apparaat omdat deze Responsive is opgezet. Voor het schrijven van de teksten hebben we inQt ingeschakeld. Daarnaast kan de bezoeker online het wensenformulier downloaden en digitaal invullen, waarna deze via de website kan worden verstuurd naar Nijboer Uitvaartzorg.

Wensenformulier

Het wensenformulier is ontworpen en ontwikkeld door Bo Webexperts. Deze is beschikbaar gesteld via de website en er is ook een drukwerk versie van het formulier gerealiseerd.

Zoek jij ook een betrouwbare partij voor de ontwikkeling van jouw website? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.

Neem nu contact met ons op

Deel deze pagina
Responsive

Ook op zoek naar een website?

Wij zijn je graag van dienst bij het ontwikkelen van jouw website. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.

 
Button