“Specialistische kennis en grote productiecapaciteit”

Home  /  Portfolio  /  Rivièra Product Decorations BV

Vorig item

Rivièra Product Decorations BV

Volgend item
Website
www.sleevespecialist.nl


Rivièra Product Decorations is toonaangevend in sleeving binnen Europa. Bo Webexperts ontwikkeld en onderhoud de website voor Rivièra Product Decorations en is sparringpartner op het gebied van Online Marketing.

Al sinds 2006 ondersteunen wij Rivièra Product Decorations bij haar online activiteiten. Tevens hebben wij in de loop van de jaren in opdracht van Rivièra Product Decorations verschillende DTP werkzaamheden uitgevoerd.

Rivièra Product Decorations


Helder beeld van de oplossingen

Via de website wordt de bezoeker geïnformeerd over de ontwikkelingen binnen Rivièra Product Decorations en hun vakgebied. De bezoeker krijgt direct een helder beeld van de oplossingen die Rivièra Product Decorations biedt. Daarnaast kan de bezoeker gemakkelijk contact opnemen of een offerte aanvragen.Rivièra Product Decorations

De Bo Creator, een intuïtief en flexibel CMS

De website kan door Rivièra Product Decorations worden beheerd en uitgebreid met behulp van de Bo Creator. Zo kunnen nieuwe projecten en vacatures snel worden geplaatst en kan de website gemakkelijk worden uitgebreid met nieuwe pagina's en elementen.

De voordelen van
responsive design

Responsive design is meer dan alleen het aanpassen van de schermresolutie. Wij kijken o.a. naar de lay-out, bediening en laadtijd per device. Goed responsive design is belangrijk voor een hogere conversie en hoge ranking in Google. 

Vanuit ons eigen CMS, de Bo Creator, wordt iedere aanpassing juist weergegeven op alle devices.

W2N Engineers

Technieken

Bo Creator


W2N Engineers

Wil jij een professionele website die naadloos aansluit bij de huisstijl en identiteit van jouw bedrijf? Neem dan contact op met 

Bo Webexperts via het contactformulier of bel 0512-544343.

Neem nu contact met ons op

Deel deze pagina
Ben jij ook op zoek naar een website?

Wij zijn je graag van dienst bij het ontwikkelen van jouw website. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.

 
Button