“Locking Good!”

Home  /  Portfolio  /  Sonesto

Vorig item

Sonesto

Volgend item
Website
https://www.sonesto.nl


Twee gespecialiseerde teams werken samen aan nieuwe website

Als innovatieve bedenker, ontwerper en leverancier is Sonesto al jarenlang dé lockerspecialist van Nederland voor instellingen, bedrijven en instituten. Zij leveren o.a. aan het onderwijs, musea, kantoren, zorginstellingen en industrie in binnen- en buitenland. Samen met Sonesto heeft Bo Webexperts een frisse en overzichtelijke website in WordPress ontwikkeld. De moderne indeling en prachtige foto's geven een goede indruk van de vele mogelijkheden die Sonesto biedt.

Veneboer Camping | Webshop met koppeling kassasysteem.


Branding the name


Bo Webexperts heeft het logo van Sonesto een opfrisbeurt gegeven waarbij het kleurrijke logo kenmerkend is voor de scholenmarkt. Voor de zakelijke markt is gekozen voor een eigen logo met een diep paarse ondertoon.

Sonesto logo
Sonesto logo


De klant centraal in het proces

In ieder onderdeel van het ontwikkelproces is de klant centraal gesteld bij de keuzes in techniek en ontwerp.
Met de onderverdeling tussen ‘Education’ of ‘Business’ wordt de bezoeker direct doorverwezen naar de voor hem relevante informatie.
Veneboer Camping | Webshop met koppeling kassasysteem.

Responsive design

Een website moet tegenwoordig op zowel desktop computers, tablets en smartphones te bekijken zijn. Maar dit is meer dan alleen het aanpassen van de schermresolutie.
Wij kijken o.a. naar de lay-out, bediening en laadtijd per device. Goed responsive design is belangrijk voor een hogere conversie en betere ranking in Google. Internationaal

Met deze meertalige website is de afzetmarkt  enorm vergroot. Vanuit WordPress is per taal iedere pagina te beheren zodat elke doelgroep op een passende manier aangesproken kan worden.

Veneboer Camping | Webshop met koppeling kassasysteem.


WhatsApp

Met de WhatsApp chat functie introduceert Sonesto een aanvullende en moderne manier van communicatie met de specialisten.

Veneboer Camping | Webshop met koppeling kassasysteem.

Technieken


	Expertises | Bo Webexperts


Veneboer Camping | Webshop met koppeling kassasysteem.

Zoek jij ook een betrouwbare partner voor jouw WordPress website, neem dan contact op met 

Bo Webexperts via het contactformulier of bel 0512-544343.

Neem nu contact met ons op

Deel deze pagina
Ook op zoek naar een WordPress website?

Wij zijn je graag van dienst bij het ontwikkelen van jouw WordPress website. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.

 
Button