“Zonder water kan men niet vissen.”

Home  /  Portfolio  /  Sportvisserij Nederland

Vorig item

Sportvisserij Nederland

Volgend item
Webapplicatie
hsvleden.nl


Sportvisserij Nederland vertegenwoordigd samen met 8 regionale federaties bijna 900 hengelsportverenigingen. HSV Leden 2015 is een moderne webapplicatie en het complete ledenadministratiepakket voor elke hengelsportvereniging.

Onze inspanningen en expertise

Een moderne app

De moderne responsive webapplicatie HSV Leden 2015 kan benaderd worden vanaf een pc, tablet of smartphone. De applicatie is geschreven in ASP.NET en maakt gebruik van een krachtige MS SQL Server database. Met HSV Leden 2015 heeft elke vereniging toegang tot de eigen ledenadministratie en wordt de uitgifte van VISpassen centraal geregeld. Daarnaast biedt het voor federaties en Sportvisserij Nederland uitgebreide mogelijkheden om het in te zetten als CRM-pakket.

Neem nu contact met ons op
ASP.NET Webaplicatie
ASP.NET Webaplicatie

Ledenbeheer en facturatie

Verenigingen kunnen in de webapplicatie het ledenbestand beheren en facturen aanmaken voor de contributies en deze innen d.m.v. nota's, acceptgiro en SEPA incasso. Het is mogelijk om de digitale rekeningoverzichten van de bank automatisch in te lezen en zo de betalingen bij te werken.

ASP.NET Webaplicatie

Responsive webapplicatie

De webapplicatie kan worden benaderd via desktop, tablet en smartphone. Door de modulaire opbouw is deze uiterst flexibel. De gebruiker kan in het dashboard zelf indelen door gebruik te maken van handige widgets.

Technieken

ASP.NET
Microsoft SQL Server


Rapport generator

Met de rapport generator kunnen selecties, overzichten, adressenlijsten worden aangemaakt. De verenigingen kunnen door middel van de query-builder zelf maatwerk creëren.

API koppelingen

Door middel van de HSV Leden web-koppeling kunnen externe partijen gegevens ophalen en wijzigen in de centrale database. Hierbij kunt u denken aan de bestelmodules voor de VISpassen en de koppeling met AFAS Profit.

ASP.NET Webaplicatie


Het resultaat

Een optimaal en efficiënt systeem

Door de inspanningen van Bo Webexperts heeft Sportvisserij Nederland een overzichtelijk en efficiënt systeem waardoor de gebruikers optimaal gebruik kunnen maken van de diensten. Externe partijen kunnen gemakkelijk gegevens ophalen en door integratie van de bestelmodule voor VISpassen is het aanvragen enorm vergemakkelijkt.

Zoek jij ook een betrouwbare partij voor de ontwikkeling van jouw webapplicatie?  Neem dan contact op met 

Bo Webexperts via het contactformulier of bel 0512-544343.

Neem nu contact met ons op

Deel deze pagina
Ben jij ook op zoek naar een webapplicatie?

Wij zijn je graag van dienst bij het ontwikkelen van jouw op maat gemaakte webapplicatie! Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.

 
Button